2010-07-30

Att skriva ner allt jag äter...

...är A och O för att jag ska lyckas med min viktnedgång, då jag räknar kalorier som jag äter. Jag får alltså äta vad jag vill, men jag försöker äta enligt tallriksmodellen och dra ner lite på kolhydrater och fett. Jag är som sagt medlem på www.viktklubb.se - jag tittar inte speciellt mkt på deras recept, även om de har väldigt mycket sådant för den som vill, men jag gillar deras personliga sida där jag kan fylla i allt jag äter. Jag har klippt o klistrat lite för att ni ska se hur en dags schema kan se ut:


Nu är det väldigt smått, vilket jag är medveten om, men ni kanske får ett någorlunda hum om det hela. Vill bara tipsa er om detta verktyg för det är väldigt bra! Jag försöker dock att hålla mig till 1500 kcal, men gråter inte blod om jag får i mig 1700 kcal. :)

Jag hittade förresten en blogg häromdagen som har samlat en massa viktbloggar, den vill jag också tipsa er om! Den heter Viktbloggarna och jag har den även under länkarna till vänster! Kika in där, jag lovar att ni blir inspirerade!

Jag tog "förebilder" på mig själv förrut idag endast iklädd underkläder (jag vet, jag borde tagit dem för ett par veckor sedan). Jag kan säga att jag inte är riktigt redo att visa dem för hela världen än. Det är jag och min sambo som får se dem så länge. Men så fort jag droppat i vikt lite mer och man kan se en skillnad, så kan ni få se en glimt. It wasn't pretty...!!!

Idag regnar det för fullt, men jag tog min powerpromenad i morse ändå. Har gett mig fasen på att röra på mig oavsett väder. Och det är extra skönt att komma hem efter en blåsig och regnig promenad. :)

Ha en fortsatt trevlig fredag!!

Postat i Tips | Comment (7) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: BENITA

Sv: Jag ska absolut kolla in den boken. Får se ifall jag hittar den billigt någonstans :)



Och grattis till ett smart val. Viktklubb är superbra!

2010-07-30 (15:41:07) www http://itsallabouttakingcontrol.webblogg.se/

Postat av: Johanna

En gratissida med samma verktyg finns också - viktpejl.se :)



Lycka till med viktnedgången!

2010-07-30 (15:56:28) www http://johanna.livskick.nu

Postat av: Julia

DU är verkligen grym, du vill ! :D

2010-07-30 (18:13:39) www http://sjulias.blogg.se/

Postat av: Tweety

Tack för tipset. Är med i Xtravaganza så jag använder deras sida :-)

2010-07-30 (18:52:21) www http://tweety76.se

Postat av: Malin

Det är väl ett sånt tabubelagt ämne tyvärr..

Jag har lagt till dig på bloglovin, tycker din blogg verkar spännande! Jag försöker samla inspiration till att börja min viktnedgång, blir förstås peppad av att se andra gå ner i vikt :)

2010-07-30 (19:10:04) www http://mejline.blogg.se/

Postat av: Tweety

Tack så mycket, sådan kommentarer blir man så peppad av :-)

2010-07-30 (20:17:12) www http://tweety76.se

Postat av: Tweety

Idag har jag testat stegen,för de måste man kunna först, för att man skall få något ut av träningen. Jag tränar hemma, lättast så.Ett par gånger till så skall nog stegen sitta, tror jag ;-)

2010-07-30 (20:24:39) www http://tweety76.se


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: