2010-08-15

Ett andra försök att komma ut idag!

Det blev en extremt kort promenad i morse då jag insåg efter ett par hundra meter att jag hade fel sockar i mina nya walkingskor, och jag kände ett "begynnande" skav mot hälen igen, så jag gick hem igen, innan huden började skavas bort. Måste skaffa riktiga joggingsockar, de brukar vara bra.

Så nu gör jag ett nytt försök med mina gamla joggingdojjor i stället, tills strumporna är inhandlade. :) Och då tänker jag allt lägga till ett par kilometer också, eftersom jag inte bytte skor direkt när jag kom hem utan satt o softade här hemma ett par timmar. Stackars mig! ;)

Ha en härlig söndag!! I morgon är det vägning. Håll tummarna!
Postat i Träning | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: Cinderella

Jovars, jag fick in sandkorn i skorna häromsistens och hur små de än är, så nog f-n gjorde det ont i trampdynorna länge efteråt.



Sv.Kanske ska jag våga mig på Pilates på gymet, här hemma har jag svårt att göra något sådant. För länge sedan körde jag aerobics på video och kände mig hur dum som helst där jag skuttade omkring framför TV:n.

2010-08-15 (11:27:50) www http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Postat av: Tweety

Hejsan! Skoskav är ingen höjdare. Har själv köpt ett par ordentliga skor på Löblabbet, så slipper man skav & blåser :-)Kämpar också med vikten, har 10-15 kg kvar. Började på 117,4 & står nu på 81,5 kg/Tweety

2010-08-15 (12:19:16) www http://www.tweety76.se

Postat av: Landkrabba

Har alltid haft mycket skavsår i mina gamla joggingskor, speciellt när jag promenerat. Har alltid utgått från att det är mig det är fel på och haft ett par Compeed i fickan eller sport-behån. Så döm av min förvåning när jag köpte nya skor förra veckan och tog upp just detta med försäljaren. Han frågade direkt vad jag använde för strumpor och rekommenderade ett par riktiga sportsockar. Vilken skillnad! Inte ett enda skavsår i mina nya skor trots flera mils promenad nu och ett par joggingrundor!

2010-08-17 (21:37:53) www http://landkrabba.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: